donderdag 6 juni 2013

I'M SO EXCITED!!

And I just can't hide it :)

Het duurt nog even, maar ik heb een ticket gekocht voor de Meet the Blogger Masterclass Photography & Styling op 12 september 2013 en ik heb er zo veel zin in!

Tijdens de Masterclass wordt er aandacht besteed aan het volgende:


- Bloggen en het belang van een goede foto
- De grondbeginselen van de fotografie
- Visual storytelling
- Bouw je home studio: tips & tricks
- Maak een fotografie-workflow die voor u werkt
- Wat is de kracht van uw styling als blogger / stylist
- Hoe kunt u uw doelgroep te bepalen als een blogger / stylist
- Waarom laat je je persoonlijke stijl zien als een blogger / stylist
- Hoe je je kan onderscheiden als een blogger / stylist in een wereld waar alles zichtbaar is en online gevonden kan worden.

De twee 'leraressen' die tijdens de Masterclass de studenten tips & tricks bij gaan leren zijn AnoukB, eigenaaresse en bedenker van AnoukB interiors en Wendy van beeldSTEIL. Dat is dus een garantie dat ik veel ga opsteken tijdens deze Masterclass.

Toen ik de vooraankondiging op twitter zag, besloot ik het scherp in de gaten te houden. Ik had wat research gedaan en kwam tot de conclusie dat dit een uitgesproken kans voor mij zou zijn om meer uit mijn blog te halen. Ik als beginnend blogger kan natuurlijk heel wat tips & tricks leren, ik ben echt nog een groentje op blog-gebied.
Tot die tijd kijk ik vol verwachting uit naar die dag!


2 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Maar ik vind serieus dat je het suuuuperleuk doet, ook erg mooi qua fotografie! Wordt tijd dat meer dames je blog ontdekken, je bent serieus zo leuk bezig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo lief ben jij!! Maar ik ben heel kritisch in alles wat ik doe, dus zie ik in alles wel verbeterpunten...vooral omdat ik net nieuw ben in het blog-gebeuren. Ik vind het leuk om te doen en daarom deze masterclass om mijn skillzz te verbeteren :)
   xo

   Verwijderen

Bedankt dat je mijn blog hebt bezocht, een eventuele reactie wordt zeer op prijs gesteld! xo