maandag 27 mei 2013

NEW MEMBER TO OUR FAMILY

Gisteren was het dan eindelijk zover...de kids konden niet wachten en waren daarom ook al vroeg wakker. Gisteren was de dag dat wij ons konijntje 'Sushi' gingen ophalen.
Vorige week vrijdag hadden Nathaniël en ik het konijnenhok ingericht. De plek die ik in gedachten had voor het hok, was helaas niet geschikt...dus met wat heen en weer geschuif hebben wij 'm voor de buitendeur van de speelkamer gezet, die deur wordt toch nooit gebruikt.donderdag 23 mei 2013

FLOWER EXPLOSION

Normaal gesproken staat de brem in onze voortuin half april in bloei, maar door (jawel) het weer is alles later gaan bloeien.
Eén voordeel is wel dat ik zo langer van mijn bloeiende bremstruik kan genieten.
De zon ging gisteravond ook nog even schijnen (lucky us!!) en dan lijkt het op een bloemen-explosie...I love it!!


woensdag 22 mei 2013

NIEUWE AANWINST: FOR THE GARDEN

Deze aankoop wil ik zeer graag met jullie delen!
Afgelopen weekend werd ik weer getrakteerd op reclamefolders, in het foldertje van Kruidvat kwam ik deze foto tegen.dinsdag 21 mei 2013

THE SWEET SMELL OF FLOWERS

Vroeger...maar dan echt vroeger, toen ik nog een middelbare scholier was, had ik helemaal niks met bloemen. Ik zei toen ook altijd dat ik mijn achtertuin zou bestraten en dat planten en bloemen voor mij niet hoefde.
In de tegenwoordige tijd kan ik zeggen dat het niet is gegaan zoals gepland. Ik ben heel blij met mijn plantjes die in de voor- en achtertuin staan. Ook word ik heel blij van verse bloemen....het fleurt het huis lekker op.
Daarom werd ik afgelopen zaterdag heel blij toen mijn schoonvader wat takken van hun seringenstruik snoeide. We kwamen die dag iets voor middernacht thuis, uiteraard deed ik de takken meteen in een vaas met heet water.
De volgende dag kwam ik beneden en de geur van seringen kwam me tegemoet zodra ik de keukendeur opendeed.....ahhhhh wat heerlijk!! Tja...daar kreeg ik serieus een glimlach van op mijn gezicht.


donderdag 16 mei 2013

LET'S GO OUTSIDE

Wat doe je als het buiten grauw, grijs en regenachtig is? Juist!!....ik ga mijn 'OUTSIDE' board op pinterest vol pinnen met heerlijk plaatjes van zomerse tuinen.
Zo veel leuke ideeën voor de lange, zwoele zomeravonden.... Lekker buiten eten, bbq-en of gewoon chillen...hoe fijn klinkt dat. Al moet ik zeggen dat wij twee weken geleden wel een paar keer buiten hadden gegeten, dat was echt genieten.
Ach het blijft voorlopig alleen bij pinnen, want de verwachtingen zijn voor de verandering niet heel erg positief!! Ik ga niet klagen....dat helpt toch niet.Om jullie toch mee te laten dromen van die zomeravonden, heb ik wat mooie foto's van outside board uitgezocht.
Droom je mee......

maandag 13 mei 2013

I LOVE BEING A MOM - PART II

Een dag later dan gepland kan ik laten zien wat ik voor moederdag had uitgezocht, dit heb ik verwerkt in een moederdag-dagboek.

Gisteren was het qua weer een wisselvallige dag, maar qua verwennerij was het non-stop :)
's Ochtends lekker uitgeslapen opgevolgd door een heerlijk ontbijtje op bed (gemaakt door Nathaniël - met hulp van mijn man) en daarna cadeautjes uitpakken. Te beginnen met het zelfgemaakte cadeautje van Faye, eigenlijk wilde ze het liever zelf houden, maar uiteindelijk mocht ik het toch uitpakken.

We hadden nog lekker met z'n vieren op bed tv gekeken, heerlijk relaxed. In de middag gingen wij naar mijn ouders, waar we werden ontvangen met lekkere taart en koekjes...totaal niet goed voor de lijn hahaha!!
Ook al zat het weer niet mee, toch ging mijn vader voor ons roosteren op de bbq...ook weer zo lekker.

Al met al een relaxed verwen-dagje :)
Ik had een paar foto's gemaakt om een kleine impressie te geven van mijn dag....enjoy!!

lekker blijven liggen terwijl het ontbijt wordt klaargemaakt...het rook heerlijk

zondag 12 mei 2013

HAPPY MOTHER'S DAY

Ik wens alle moeders een hele fijne moederdag!!

Deze foto is vorig jaar tijdens de Margriet Winterfair gemaakt, ik vind het een mooie foto van mijn
moeder en mij.
Wij gaan vandaag naar mijn ouders om daar moederdag te vieren. Volgend weekend gaan wij naar mijn
schoonmoeder, want die is aankomende week jarig...dus die wordt ook niet vergeten ;)

zaterdag 11 mei 2013

I LOVE BEING A MOM - PART I

Het leuke aan moederdag is, dat je wordt verwend met (zelfgemaakte) cadeautjes, een ontbijtje op bed en lekker uitslapen.
Dit jaar mocht ik het cadeautje zelf uitzoeken (op het zelfgemaakte cadeau van Faye na), tja...want ik heb alles al volgens mijn gezin. Ik had ervoor gekozen om te gaan shoppen bij Tierlantijn, echt mijn favoriete woonaccessoire winkel zoals ik hier en hier al aan had gegeven.

Vanochtend stond ik eerst langs de lijn op het voetbalveld om mijn zoon aan te moedigen en vanmiddag ging ik met mijn man naar Tierlantijn. Het was een geslaagd shopping tripje, er was weer heel veel keuze uit zoveel mooie dingen.


zondag 5 mei 2013

NIEUWE AANWINST: THE PAPER BAG

Weer wat nieuws voor in huis en dit keer een papieren zak :) Maar niet zomaar een papieren zak.
Op Pinterest zag ik hem al een paar keer en afgelopen week viel mijn oog er ook op toen hij op Facebook voorbij kwam.
Ik kwam op de pagina van Orphan Socks terecht en werd heel blij toen ik erachter kwam dat het een Nederlandse webshop was.
Voor ik het wist had ik het besteld en de volgende dag lag het pakketje op onze deurmat...dat is snel hè?Nu zal je je vast afvragen waar ik het voor ga gebruiken. Het is handig om speelgoed in op te ruimen of plaidjes die ik niet gebruik, aangezien het zoooo ontiegelijk warm is ;) Ach...ik heb genoeg prul wat in deze zak past, want hij is best groot.
Het is in ieder geval weer zo'n leuke aankoop waar ik heel blij van word :)

zaterdag 4 mei 2013

WHAT TO EXPECT WHEN YOU'RE EXPECTING

Ja!! Je leest het goed...BABY NIEUWS!!!
Wij zijn in blijde afwachting van een lief en tevens oh zo klein vriendinnetje.
Nog twee weken wachten totdat zij bij haar moeder weg mag en wij haar in ons gezinnetje welkom mogen heten.

Het gaat hier natuurlijk niet over een klein baby mensje, maar over een lief klein Teddy dwergkonijntje <3 De kids wilden graag een konijntje en ik vond zo'n schattig fluffy bolletje ook wel een leuke aanwinst voor ons gezin. Van grote konijnen ben ik niet een groot fan, maar een dwergje vind ik wel schattig. Toen wij dit ras zagen, waren we op slag verliefd!!
En ja...dan moet het kleine dametje ook nog een naam hebben. Aangezien ik eigenlijk best wel goed ben in leuke namen bedenken (de kids- en hondennamen heb ik bedacht...all credits on me), heb ik de naam van dit konijnenmeisje ook bedacht...zet je schrap:

vrijdag 3 mei 2013

NIEUWE AANWINST: MIJN HUISJE HEEFT EEN KRUISJE

Ahhhh....wat ben ik blij met mijn nieuwste aanwinst!!
Deze houten plus is van van het merk Basichus, ze zijn handmade en komen uit Zweden.
Ik heb het besteld bij Hart&8, waar ik overigens vorige maand nog meer aanwinsten had geshopt, bekijk ze hier.
Hart&8 verkoop nog meer producten van dit fantastische merk, zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen in de webshop.


donderdag 2 mei 2013

NIEUWE AANWINSTEN: LOVE GROWS BEST IN LITTLE HOUSES

Aan mijn vader had ik een tijdje geleden gevraagd om een een houten balk, aangezien mijn vader van alles bewaart, hoefde hij niet lang te zoeken.
Hij gaf mij een prachtig exemplaar die, doordat die (de balk) buiten had gestaan, grijs was geworden door de weersinvloeden.
Toen het afgelopen weekend mooi weer was, keek ik mijn man lief aan en vroeg of hij een paar huisjes voor mij uit de balk wilde zagen....met veel liefde deed hij dat voor mij hahaha...

Dit is het resultaat:

woensdag 1 mei 2013

QUEEN'S DAY 2013...I'M STILL IMPRESSED

Wat was het een prachtige dag! Ik zat vanaf gisterochtend aan de buis gekluisterd om de abdicatie en inhuldiging te volgen....ik ben nog steeds onder de indruk.
Ook moet ik toegeven dat ik af en toe een traantje heb gelaten, zo indrukwekkend vond ik het...laat staan hoe Koning Willem-Alexander, Koningin Maxima en natuurlijk Prinses Beatrix dit allemaal ervaren hadden.


Ik vond het zo'n mooi moment dat het koningspaar/gezin tijdens de koningsvaart Armin van Buuren en het Concertgebouworkest gingen bedanken, zo spontaan...ik hou ervan!! De vochtige ogen van Prinses Beatrix tijdens de speech in de kerk, het knikje van Prinses Amalia als de voorzitter van de Verenigde Vergadering benoemt dat zij de eerste Prinses van Oranje is, zoveel mooie momenten.