woensdag 31 juli 2013

FOOD TRUCK

Je ziet ze steeds vaker op festivals, braderiën, kermissen, etc: FOOD TRUCKS!!
Meestal zijn het vintage busjes die men heeft verbouwd tot een rijdende cafetaria.
Door hun opvallende uiterlijk trekt het vaak meteen mijn aandacht en sta ik binnen no time het assortiment te bekijken...de term 'het oog wil ook wat' is hier zeer zeker van toepassing. Het is een fijne afwisseling tussen de geijkte marktkraampjes.

Wat vind jij van de zogenaamde food trucks?

donderdag 25 juli 2013

SUMMER LOVING: GARDEN

Nog steeds ben ik aan het genieten van het mooie weer en mijn vakantie, maar in mijn achterhoofd blijf ik nog wel denken aan a.s. maandag..dan mag ik weer werken. Ze voorspellen voor volgende week iets minder weer, dat vind ik helemaal niet erg ;)..nu genieten van dit weer in de tuin. Daarbij hoort ook een leuk aangeklede tuintafel! Oké, ik geef toe dat het onhandig is om alles weer eraf te halen als we aan diezelfde tafel gaan eten, maar tot die tijd vind ik het een gezellig geheel.
Mijn nieuwe en 'oude' aankopen van (jawel!) Tierlantijn geeft het een fijne 1001 nacht sfeer (ook overdag ;) ) waar ik de laatste tijd zo gek op ben.
Zomerfruit in een mooie Marokkaanse schaal, verse bloemetjes uit de tuin en ijskoud water met schijfjes citroen en ijsblokjes maken het geheel helemaal af...het enige wat ik nu alleen nog ga doen is GENIETEN!!


woensdag 24 juli 2013

NIEUWE AANWINST: MORE FEATHERS

Vanwege het oh zo aangename weer, verkoos ik het poedelen in ons zwembadje boven het bloggen...can you blame me?! Vandaag is het een 'koel' dagje, daarom neem ik even een momentje om jullie mijn laatste aanwinst te laten zien.

Afgelopen zondag gingen wij met onze zoon naar het Rijksmuseum in Amsterdam, hij wilde daar graag naartoe en wij eigenlijk ook wel..daarom zijn wij zondag met z'n drieën naar Amsterdam gereden...thank God for airco!!
donderdag 18 juli 2013

SHOPPINGTIP: KORTINGSCODE H&M

Zojuist weer het één en ander gekocht van o.a. de H&M Home afdeling.

Als je de volgende kortingscodes invoert, dan ontvang je ook nog een fijne korting op jouw bestelling:

- 1304
- 0241

Let er wel op dat je de codes invoert voordat je de bestelling bevestigd. Je kan dus beide codes invoeren, dubbel korting = dubbel zo leuk!!woensdag 17 juli 2013

SHOPPING: TUTZE STORE

Al een tijdje stond Tutze Store op mijn wish list om te bezoeken. De website en webshop beloofde veel goeds en het maakt mij nieuwsgierig, vooral het servies en de meubels van Tine K trokken mijn aandacht.

Aangezien ik maandag een dagje weg aan 't plannen was met het gezin, leek mij het Dolfinarium in Harderwijk een goede optie...laat Tutze Store nou ook in Harderwijk gevestigd zijn :) Plezier voor de kids en voor mama haha.
Tot 16.00u hadden wij ons vermaakt in het Dolfinarium, waar we hadden genoten van de verschillende shows, ook hebben we het nieuwe baby dolfijntje gezien. 
Daarna gingen wij de binnenstad van Harderwijk in, prachtige binnenstad trouwens.
We hoefden gelukkig niet lang te zoeken naar de winkel, zoveel energie hadden wij ook niet meer na zo'n dagje in het Dolfinarium. De winkel viel meteen op door de leuke gieters die ervoor stonden.

dinsdag 16 juli 2013

FEATHERED

De laatste tijd ben ik into veren, een mooie simpele decoratie voor in binnen of buiten.
Gisteren vond ik een aantal prachtige zwarte veren, verschillende groottes...ideaal voor de slinger die ik in gedachten had.
Het steegje waar ik deze veren had gevonden lag bezaaid met veren...er lagen trouwens alleen veren.

Hopelijk vind ik ook nog een paar, zodat ik een slinger voor buiten kan rijgen.

maandag 15 juli 2013

PHOTO DIARY

Mijn eerste vakantieweek zit erop, wat had ik het toch ontzettend getroffen met het weer :)
Helaas moest mijn hubby werken, dus had ik de warme dagen in de achtertuin doorgebracht met mijn dochter...zoonlief was uit logeren bij mijn schoonouders.
Wij gaan dit jaar niet op vakantie in de zomervakantie vanwege het werk van mijn hubby, later dit jaar gaan we wel weg en het is geen straf om met dit weer in Nederland te zijn toch?

Het is weer een tijdje geleden dat ik een photo diary had geplaatst. Kijk je mee naar mijn relaxte eerste vakantieweek?
Enjoy :)

Mijn man was vorige week jarig, hij wil er liever geen aandacht aan besteden nu hij een dertiger is.

woensdag 10 juli 2013

BAMBOO LOVE

Gisteren lag ik lekker in het zonnetje op mijn kleedje in de tuin, helaas moest ik om de vijf minuten van positie veranderen...want ik voelde sommige plekken van mijn lichaam niet meer.
Dat kleedje lag dus niet zo heel comfortabel :(

Al een tijdje ben ik op zoek naar een mooie tuinbank met een diepe zit waar ik lekker op kan loungen. Heerlijk liggen met veel kussens en 's avonds genieten van de warme zomeravonden...eventueel onder een plaidje. Op mijn wishlist staat dan ook ook de prachtige bamboo sofa van Tine K, ik kan 'm maar niet uit mijn hoofd zetten...hij zou perfect staan in onze tuin.

Op Pinterest heb ik wat inspiratie-foto's opgezocht, dromen jullie mee?


dinsdag 9 juli 2013

FAYE'S BDAY - FINAL PART

Oké...ik heb de afgelopen week constant foto's van Faye's verjaardag geshowd en ik beloof dat dit het laatste deel is!!

Afgelopen zaterdag vierden wij dus Faye's verjaardag en de planning was om de versiering, hapjes, etc. te fotograferen als alles klaar was...net voordat de visite zou komen.
Maar mijn man had mij niet verteld dat er enkele gasten eerder zouden komen dan aangegeven was op de uitnodiging. De helft stond nog niet op tafel, de tuin was nog niet versierd,  ik was zelf nog niet aangekleed (ik liep nog in mijn pyjama)...toen ging de deurbel!!
Aangezien ik echt van de planning ben, baalde ik wel dat ik niet wist dat men eerder zou komen. Maar goed...ik had snel wat foto's genomen, helaas niet zoals ik in gedachten had, maar ik kan jullie wel een beetje een impressie geven van de versiering.

Al met al was het een geslaagd feestje, we hadden heerlijk weer...ik viel als een blok in slaap toen de laatste visite wegging :)


vrijdag 5 juli 2013

MY TREAT

Deze week staat het natuurlijk in het teken van de verjaardag Faye.
Woensdag was ze jarig, dat hebben we gezellig met z'n vieren gevierd.
Vandaag mocht ze trakteren op de peuterspeelzaal..weer feest, het was tevens haar laatste dag..na de vakantie gaat Faye naar de basisschool (slik..emo momentje).

Dit jaar had ik een simpele traktatie..ik had geen puf voor een creatief hoogstandje, ja ik ben ook toe aan vakantie (mijn vakantie is overigens vandaag begonnen...jeej!!).
Voor Nathaniël had ik in februari deze traktatie gemaakt, ook best simpel en een hit op pinterest :)
Dit jaar had ik het dus nog simpeler gehouden, maar het eindresultaat vond ik toch best leuk.

De kindjes kregen hartensnoepjes in een chevron print zakje van Lang zal ze leven met een lief gedichtje.


woensdag 3 juli 2013

HAPPY BIRTHDAY TO MY BABY GIRL

Vier jaar geleden, net voordat we wilden gaan slapen, werd onze mooie dochter Faye geboren.
Waar is de tijd gebleven? Vandaag is Faye 4 jaar geworden, de jaren vliegen echt veel te snel voorbij.
Ze is een klein tenger meisje met een pittig karakter...I love her!
Gelukkig is zij niet op haar mondje gevallen, dat maakt haar zo grappig. De uitspraken die zijn soms heeft, echt een little diva.
Vandaag is zij jarig, aanstaande zaterdag vieren wij het met familie en vrienden.


Elk jaar is het weer een crime om een leuk cadeau te verzinnen. Waarschijnlijk is het heel herkenbaar voor de meeste ouders, maar mijn kinderen hebben echt alles al...overal ligt speelgoed, daarom heeft Faye dit jaar geen speelgoed van ons gekregen.
Op Pinterest kwamen ontzettend leuke teepee tenten voorbij, daardoor kwam ik op het briljante idee om er zelf één te maken. Eigenlijk ben ik (nog) niet behendig met een naaimachine, daarom heb ik mijn moeder ingeschakeld...zij kan heel goed overweg met een naaimachine. Samen hebben wij een teepee tent gemaakt met bijpassende wolk en druppel kussentjes.