maandag 31 maart 2014

FASHION-FEST GIVEAWAY

I LOVE BLACK & WHITE!!
Niet alleen in mijn interieur, maar ook fashionwise. Daarom vind ik deze giveaway van Fashion Fest ontzettend leuk.

Fashion-Fest is een home sale voor de stijlvolle vrouw; of je nu van casual, glamour, bohemian of rock & roll houdt.
Sinds kort heeft Fashion-fest ook een webshop die vol staat met originele en betaalbare mode items.

INSTA RECAP

Vorige week vloog voorbij, dat kwam ook doordat mijn weekend woensdagmiddag al begon ;)
Ik postte weer lekker veel foto's op Instagram, daarom een uitgebreidere insta dagboekboek dan vorige week.


zondag 30 maart 2014

TEEPEE FUN

Net als de rest van Nederland, uitzonderingen daargelaten, hadden wij gisteren optimaal genoten van het mooie weer.
Faye wilde graag buiten in de tuin spelen, maar mijn man wilde dat eerst goed schoon spuiten met de hoge druk reiniger, dus dat was niet zo handig.
Daarom besloot ik om Faye's teepee tent in de voortuin op te zetten. De voortuin ligt bij ons op het zuiden, dus kon zij lekker in de zon spelen. 
De teepee is nog steeds een groot succes, voor binnen en buiten. Nathaniël vroeg gisteren aan mij of hij ook een teepee tent voor zijn elfde verjaardag mocht (haha..hij is net jarig geweest).

Vandaag belooft het weer een mooie dag te worden en Faye's vriendinnetje komt spelen, dus nog meer teepee fun!


maandag 24 maart 2014

INSTA RECAP

Een korte Instagram recap, omdat ik even afwezig was..de app werkt de laatste tijd niet mee :(


zaterdag 22 maart 2014

TREE TRUNK - PART TWO

Oh eindelijk...
Ruim een jaar geleden gaf ik hier aan dat ik een DIY project ging starten, helaas verliep dat niet zoals gepland.
Ondertussen bleef ik zoeken naar het perfecte boomstammetje. Heel wat exemplaren zijn de revue gepasseerd, maar veel vielen al gauw af.
Totdat...ja daar komt 'ie...ik een pracht exemplaar van VT wonen zag voor een fijn prijsje. Ik bestelde 'm meteen, dan hoef ik ook niet verder na te denken hè.
In het echt was hij nog mooier en groter dan op de website...ahhhh hoe fijn!

Ondertussen had ik nog niet echt nagedacht over een plek voor deze beauty, dus na wat schuiven met meubels en ander prul staat hij nu naast de bank :)

Zie hier het resultaat.dinsdag 11 maart 2014

EN LAS NUBES

Dat Instagram niet alleen handig is om mooie foto's te bekijken en inspiratie op te doen weet ik sindskort, want via dat leuke en uber hippe medium heb ik ontzettende leuke shirtjes voor Faye gekocht!
Ik volgde Pamela Dosal al een tijdje vanwege haar prachtig ingerichte huis, haar mooie zoon en ze is een heel lieve vrouw.
Enkele weken geleden kondigde Pamela aan dat zij een kinderkledinglijn uit ging brengen onder de naam: En Las Nubes. Er kwamen een aantal foto's voorbij van haar zoontje die de te leuke shirtjes showde.
Zoals jullie wel gemerkt hadden, ben ik niet van de felle kleurtjes en de shirtjes en leggings van En Las Nubes waren dus helemaal naar mijn smaak: zwart, wit of grijs met een fijn printje.
De shirtjes gaan vanaf maat 50 t/m maat 134 en de leggings vanaf maat 50 t/m maat 92. Helaas is Faye te groot voor de leggings, maar de shirtjes zijn er wel in haar maat en natuurlijk heb ik er twee besteld :)
Het was wel moeilijk hoor, om te kiezen uit al die leuke printjes en kleurtjes. Afgelopen weekend kwam mijn bestelling binnen, ik werd al blij van de verpakking...altijd leuk als het pakketje met zorg wordt ingepakt. En Faye werd heel blij van de inhoud en daarom moest ze gisteren meteen een shirtje aan toen wij van het lekkere weer gingen genieten in Noordwijk aan Zee.
Nou, oordeel zelf..te leuk toch?


zondag 9 maart 2014

PHOTO WALL

In december hingen er foto's aan deze muur in de vorm van een kerstboom, de foto's had ik laten afdrukken bij Via Martine.
Natuurlijk hangt de 'kerstboom' niet meer en ik kijk al een tijdje naar een kale witte muur. Niks mis mee, maar ik wilde weer even wat leuks aan de muur.
Daarom bestelde ik weer wat foto's bij Via Martine. Dit keer in polaroid formaat.
Ik combineerde het met de andere vierkante foto's die ik de vorige keer bestelde en een paar kaarten van Sukha Amsterdam.
Doordat de foto's zwart/wit zijn (uiteraard!), oogt het geheel rustig.

Ik ben weer blij met mijn foto wand :)


zaterdag 8 maart 2014

GOODIE GOODNESS: MARCH

Ligt het aan mij, of vloog februari voorbij?
Dat kwam natuurlijk doordat 29, 30 (31) ontbraken, maar ook omdat ik het steeds druk had ging de tijd veel te snel.
Een nieuwe maand betekent een nieuwe box met goodies van Goodie Goodness.
Toen ik gisteravond thuis kwam, lag de box op mij te wachten.
Ik maakte snel een foto bij kunstlicht, want buiten was het al donker, en daarna meteen kijken welke goodies ik deze maand had ontvangen.


donderdag 6 maart 2014

INSPIRATION: S/S 2014

Het mooie weer van de afgelopen dagen gaf mij de inspiratie om deze post op te stellen.
Wie wordt er nou niet blij van dit weer en de verwachtingen zijn alleen maar positief, heerlijk toch?
Bij mooi weer moet ik gelijk denken aan heerlijke outfitjes, geen jas, geen sokken of panty's.
Gisteren heb ik uren zitten zoeken op het wereld wijde web naar zomerjassen voor de kinderen, ik ben uiteindelijk geslaagd en ik vandaag worden ze al bezorgd. Het is altijd een moeilijke zoektocht, want ik ben kritisch. De overige kledingstukken en schoenen voor de kinderen halen we over een paar weken in Amsterdam, we maken er een leuk dagje uit van (mijn man en ik) en hopelijk slagen wij dan ook.
Tips voor kinderkledingwinkels zijn heel erg welkom :)
Ondertussen denk ik ook na over mijn eigen lente en zomer outfitjes, kleding is een ook een deel van 'my style of life'...vandaar deze inspiratie post.

Mijn eerste zomerse aankoop voor mijzelf is een feit, deze prachtige lace up heels.maandag 3 maart 2014

#INSTAMEETINGGRONINGEN

Een paar maanden geleden hadden Tricia (van Harten8) en ik het over het plannen van een Instagram-meeting in het noorden van Nederland.
We hadden het idee even in de koelkast gezet en gisteren hadden we dan toch een oproep op Instagram geplaatst.
Dus als volger van mijn Instagram-profiel had je de oproep al voorbij zien komen, maar voor degene die mij niet volgen op Instagram maar wel andere Instagram-gebruikers wil ontmoeten, hierbij nogmaals onze oproep:

zaterdag 1 maart 2014

NEW IN: FAYE'S ROOM

Soms loop je tegen iets aan, waar je eigenlijk niet naar op zoek bent, maar toch is het liefde op het eerste gezicht. Dat gevoel beleefde ik gisteren!

Mijn intentie was om een thuis te komen met een andere pot voor mijn vijgenboompje (die het overigens heel goed doet), maar zoals je blijkbaar al aan voelt komen: ik kwam niet thuis met een pot, dat moet maar een andere keer.
Wat ik wel heb gehaald? Een ontzettend schattig stoeltje van Pantone.
Ik kon kiezen uit verschillende vrolijke kleurtjes of grijs (lekker safe), voor de verandering koos ik voor vrolijk. Dat is wel een leuke afwisseling voor Faye's slaapkamertje.