zaterdag 9 augustus 2014

PROJECT LITTLE BOY TO BIGGER BOY - PART II

In mijn vorige post deelde ik inspiratie voor de nieuwe slaapkamer van mijn zoon en ik mag met trots zeggen dat we het project hebben afgerond.
Eigenlijk was het een paar dagen na mijn vorige post klaar, maar ik was (eigenlijk 'ben') nog op zoek naar een mooie bureaustoel. Die heb ik nog niet gevonden, daarom mag hij even gebruikmaken van onze eetkamerstoel...een bureaustoel van dit model zou heel cool wezen.

Voorheen was de kamer van mijn dochter de mooiste kamer van het  huis, ik vind deze kamer een goeie tweede!
Waarom tweede? Omdat ik het tapijt niet meer mooi vind...maar het was een mini make-over, alleen omdat we het tapijt niet hadden vervangen door laminaat. Voor de rest is alles eigenlijk helemaal veranderd, dat laminaat komt vast nog wel ;)
Met die verwarmingsbuizen ben ik ook niet blij, maar om mezelf gerust te stellen noem ik het een 'industriële touch'.

Mijn zoon vertelde dat hij in zijn nieuwe kamer veel sneller in slaap kon komen dan in de oude. Dat was ook niet raar, omdat zijn oude kamer best vol en donker was en nu is het lekker opgeruimd, overzichtelijk en fris zwart met wit.
Ik ben benieuwd wat jullie van het eindresultaat vinden :)dinsdag 22 juli 2014

INSPIRATION: PROJECT LITTLE BOY TO BIGGER BOY

Kleine jongens worden groot, daarom wil mijn zoon graag een 'normaal' bed en geen hoogslaper meer.
Gisteren besloot ik om deze week te gebruiken om zijn kamer een mini metamorfose te geven. Best een pijnlijke happening, want ik had in zijn huidige kamer de sterren en strepen zelf geverfd. Maar goed, ik kan mij natuurlijk hier ook uitleven.
Op Pinterest had ik al wat inspiratie opgedaan. Gelukkig is mijn zoon niet zo kieskeurig als mijn dochter, dat maakt de boel wat makkelijker :) Hij heeft een hele kleine kamer, dat wordt wel een uitdaging.
Kiekjes van het eindresultaat ga ik zeker posten, maar voor nu een aantal foto's ter inspiratie (een link naar de bron staat onderaan de foto).


bron

maandag 21 juli 2014

INSTA RECAP

In mijn vorige post gaf ik al aan dat ik actief aan het Instagrammen ben, daarom moest ik uit heel veel foto's kiezen voor deze recap.
Ik heb mijn best gedaan en dit zijn de negen 'hoogtepunten'.


woensdag 16 juli 2014

DIY: PROJECT DOLLHOUSE

Het is een tijdje geleden sinds mijn laatste blogpost, ik ben wat inspiratieloos vandaar mijn afwezigheid.
Op Instagram ben ik wel (heel) actief, tja...waarschijnlijk omdat het makkelijker is om snel even een foto te plaatsen. Volg je mij al op instagram? Mijn gebruikersnaam is csol_2012 :)

Vorig jaar kochten wij via Marktplaats voor Faye een poppenhuis, in mijn ogen een echte opknapper.
In mijn hoofd had ik een mooie lichte poppenhuis in gedachten met zwarte, witte en grijze accenten.
Meteen nadat we het poppenhuis hadden opgehaald, zette ik het in de grondverf...ppffff...als ik eraan terugdenk, dan herinner ik mij wat voor rot klus dat was :(
Daarom duurde het denk ik een jaar, voordat ik de klus ging voortzetten hahaha. Ja je leest het goed: de grondverf had een jaar gedroogd, je kan maar beter het zekere voor het onzekere nemen toch?
Gisteren had ik de klus eindelijk geklaard...YAY!!
Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat, het is mijn droomhuis geworden :)
Misschien leuk om de 'voor' foto ook te laten zien, ze zijn trouwens nog te koop voor € 99,00...en dat te bedenken dat wij het voor € 20,00 hadden gekocht!

Voor de aankleding had ik ook niet de hoofdprijs betaald, de exacte prijzen daarvan weet ik niet meer, maar ik zal de materialen wel noemen:

- het plus en hartjes behang is inpakpapier van Paqhuis
- het 'le sac' zakje is een cadeau-tasje van Pipoos, ik gebruikte een witte marker van Hema
- de Kawaii figuurtjes aan de muur op de bovenverdieping is van het inpakpapier van Hema
- voor de wordbanner gebruikte ik een lettertang
- de kussen en het kleed is gemaakt van vilt van Pipoos
- de poster aan de muur heb ik gemaakt van wit papier en een zwarte marker en opgehangen met smalle washi-tape
- de poppetjes zijn Sonny Angels


- VOOR -


donderdag 8 mei 2014

NEW: TREE TRUNK TRAY

Ik zag ze al verschillende keren voorbij komen op Instagram en Pinterest en natuurlijk moest ik er ook één hebben hahaha...ik heb het over een dienblad of tray van een boomstam, ook wel boomschijf genoemd.
De combinatie van zwart/wit met naturel hout vind ik prachtig...match made in heaven :)
Natuurlijk waren de exemplaren mooi die voorbij kwamen op Instagram en Pinterest, maar de tray van In Wijk Daar Staat een Huis (IWDSEH) sprong er wel boven uit door de mooie lichte kleur.
Ik ben groot fan van de handgemaakte en zelf ontworpen items van Laura die zij verkoopt in haar shop en daarom besloot ik de tray bij IWDSEH te bestellen.
Razendsnel had ik de tray in huis...altijd fijn zo´n super snelle service :)