donderdag 8 mei 2014

NEW: TREE TRUNK TRAY

Ik zag ze al verschillende keren voorbij komen op Instagram en Pinterest en natuurlijk moest ik er ook één hebben hahaha...ik heb het over een dienblad of tray van een boomstam, ook wel boomschijf genoemd.
De combinatie van zwart/wit met naturel hout vind ik prachtig...match made in heaven :)
Natuurlijk waren de exemplaren mooi die voorbij kwamen op Instagram en Pinterest, maar de tray van In Wijk Daar Staat een Huis (IWDSEH) sprong er wel boven uit door de mooie lichte kleur.
Ik ben groot fan van de handgemaakte en zelf ontworpen items van Laura die zij verkoopt in haar shop en daarom besloot ik de tray bij IWDSEH te bestellen.
Razendsnel had ik de tray in huis...altijd fijn zo´n super snelle service :)
dinsdag 6 mei 2014

RECEPT: SALTED CHOCOLATE GANACHE TART

Vorige week kwam ik een paar zakjes chocolade paaseitjes tegen, ze staan altijd leuk in een schaaltje voor en tijdens de paasdagen, maar ze raken nooit op bij ons.
Daarom besloot ik om een recept op te zoeken waar ik de eitjes in kon verwerken.
Ik kwam het recept tegen voor een chocolade ganache tartelette, dit stond al een tijdje op mijn to-bake-list en het viel reuze mee.

Op Instagram plaatste ik een foto, de reacties waren super leuk...sommigen vroegen om het recept, dus hierbij het recept.
Het originele recept was in het Engels, dat had ik vertaald en de maateenheden aangepast...daarom kan het zijn dat het geen mooie ronde getallen zijn :)