zondag 26 januari 2014

HEMA MUSTHAVE

Hema heeft weer een nieuwe musthave in hun assortiment: Ketel Binkie!
De waterkoker is ontworpen door Tim Braams, hij kreeg in 2012 een eervolle vermelding voor dit ontwerp van de vakjury tijdens de Hema ontwerpwedstrijden werd tweede in de publieksprijs.

Vanaf 20 januari 2014 (afgelopen maandag) is hij te koop bij de Hema. Online was hij al snel uitverkocht, maar gelukkig kon ik mijn Binkie in de winkel aanschaffen.

Heb jij 'm al?vrijdag 24 januari 2014

OKAY LET'S DO THIS

Vandaag begin ik met mijn studie voor interieurstylist.
Het wordt weer even wennen en ik moet de leermomenten goed plannen (naast het huishouden, mijn werk en natuurlijk quality time met mijn gezin), maar ik heb er heel veel zin in dus gaat het vast wel goed komen.

Fijn weekend!


woensdag 15 januari 2014

NEW PLANT AND SOME INSPIRATION

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de leuke reacties op mijn post van gisteren, zo leuk om zulke lieve reacties te lezen.
Vandaag de bevestigingsmail van NTI ontvangen, dus het wordt nu allemaal echt...ik mag de boeken weer in :)

En nu mijn nieuwe aanwinst. Hier gaf ik aan dat ik op zoek was naar een plant en ik weet niet of het ligt aan het dorp waar ik woon, maar dat werd een moeilijke opgave omdat ik het niet bij het tuincentrum in de buurt kon vinden. Uiteindelijk had ik toch een adresje gevonden en vorige week hadden wij 'm opgehaald.
Het is een vijgenplant of eigenlijk een vijgenboompje. Aangezien hij pas in het voorjaar bloeit, is hij nu kaal...heel kaal!! Hier en daar zitten wel een paar groene knopjes vanwege het zachte weer, maar voor mooie grote bladeren moet ik echt wachten tot het voorjaar.

Ik snap dat jullie van een paar grillige takken niet veel wijzer worden, daarom heb ik wat mooie plaatjes opgezocht van vijgenplanten MET bladeren. Het zijn hele fijne plaatjes om naar te kijken van de zeer getalenteerde interieurstyliste Lotta Agaton. Het is zeker de moeite waard om meer van haar werk te bekijken, echt een fijne stijl.

dinsdag 14 januari 2014

I FINALLY DID IT!

' Keep yourself educated and never stop learning'

Met die quote in gedachte ben ik er uiteindelijk toch voor gegaan, ik heb mij aangemeld voor de cursus Interieurstyling.
Ik liep al een tijdje met het idee rond en vandaag (ik lig toch ziek op bed) de tijd genomen om mijzelf definitief aan te melden. 


vrijdag 10 januari 2014

HIPSTER GOAT

Een paar weken geleden plaatste Buiten de Lijntjes op Instagram een ontzettend coole (sorry ik kan het niet anders omschrijven) poster van SWART (Sanna Wieslander ART) en mijn eerste gedachte was: 'die MOET ik hebben!'

Ik plaatste 'm op mijn denkbeeldige wishlist en afgelopen week had ik 'm toch besteld.
De illustratie is zo gedetailleerd getekend, het is een geweldige aanwinst voor de woonkamer.maandag 6 januari 2014

GREEN

Een huis vol planten en bloemen hoeft voor mij niet. Hier en daar een pluimpje groen is voor mij genoeg.
De plant die ik in gedachten had, om de leegte op te vullen die de kerstboom had achtergelaten, heb ik helaas nog niet kunnen vinden.
Natuurlijk stop ik niet met zoeken, ondertussen geniet ik van de 'lege' eethoek en de groene accenten in huis.


woensdag 1 januari 2014

HAPPY 2014

2013 Is voorbij gevlogen!

Een jaar met ups en downs en proberen een balans daarin te vinden..daarmee bedoel ik om niet te lang stil te staan bij de downs en veel energie te halen uit de leuke dingen van het leven.

Iedereen wens ik een geweldig mooi 2014 toe. Een jaar met heel veel liefde, gezondheid en natuurlijk creativiteit :)