woensdag 12 december 2012

PAKJESAVOND

Het is nu al een weekje geleden dat wij pakjesavond hadden gevierd, maar mijn laptop kon de foto's van mijn geheugenkaart niet overzetten....vandaar dat ik nu een kort verslagje post. En zonder foto's is ook zo saai toch?

Normaal gesproken huren wij een Sinterklaas en twee pieten in en die 'nemen de cadeautjes mee' naar binnen. Aangezien ons dochtertje ietwat onvoorspelbaar is, hadden wij er dit jaar voor gekozen om geen Sinterklaas & co in te huren. Ik had wel een briefje opgesteld en aan de jute zak geniet, waarin uitgelegd stond waarom ze dit jaar niet kwamen: de weersomstandigheden (thank God for snow that day!!).Wij 'vieren' Sinterklaas elk jaar met mijn schoonfamilie, de volwassenen hadden lootjes getrokken en de twee kids hadden een verlanglijstje samengesteld.
Sint had drie zakken vol met cadeautjes afgeleverd, nadat hij hard op het raam had geklopt (bedankt buurman....zelfs ik werd een beetje bang) en wat pakjes on the side.
Als het aan Faye had gelegen, dan had ze alles meteen uit de zakken gehaald en uitgepakt, maar mijn schoonmoeder nam het heft in handen en pakte één voor één een pakje uit een zak en dat mocht Faye uitdelen. Zij is niet het meest geduldige meisje, dus bij elk pakje dat niet van haar was, kwam commentaar van haar....of het was een harde zucht of 'alweer??!!' of een combinatie van die twee.

Uiteraard waren de meeste cadeautjes voor de kids.....Mijn Sinterklaas-wishlist had ik hier al kenbaar gemaakt en ik kan jullie mededelen dat ik ze alle drie gekregen heb :) Mijn man is een groot BMW-fanaat en de Sint heeft aan hem een BMW-encyclopedie gegeven.


Dit jaar heb ik niet zelf een taart gemaakt, maar een simpele bij de Hema gekocht, hij smaakte wel aardig. Natuurlijk hadden wij nog andere hapjes op tafel gezet om de avond goed af te sluiten....Al met al was het weer een geslaagde pakjesavond.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt dat je mijn blog hebt bezocht, een eventuele reactie wordt zeer op prijs gesteld! xo