woensdag 27 februari 2013

FAVORITE SHOP: TIERLANTIJN

Ik heb mij al meerdere keren zitten vergapen aan de website van Tierlantijn en de kans is groot dat je het al kent.
De (web-)winkel wordt gerund door Ilona de Jong, zij verkoop woon- en modeaccessoires en meubels voor binnen en buiten in een stijl die mij zeer aanspreekt. Veel zwart, wit en grijze elementen en ook veel hout en natuurlijke accenten. De sfeer die het uitstraalt heeft veel weg van een Scandinavisch interieur.
Als je deze website bezoekt, moet je uitkijken dat je niet  meteen het winkelwagentje vol stopt met al dat moois.


De afbeeldingen op de website zijn veelal zelf door Tierlantijn gemaakt en geven de sfeer die Tierlantijn wil uitstralen goed weer. Ik kan niet anders zeggen dan: IK HOU ER VAN!!
Hierbij enkele foto's van het assortiment.Afgelopen zaterdag zijn wij naar Hoogkerk geweest om de winkel van Tierlantijn te bezoeken. Ik was uiteraard ontzettend nieuwsgierig en het voldeed aan mijn (hoge) verwachtingen. De winkel was wel kleiner dan ik dacht, maar toch was het assortiment groot....er was volop keuze!! Ik heb heel wat rondjes gelopen, want ik was bang dat ik wat dingen over het hoofd zou zien....tja ik werd weer heel hebberig van al die mooie items. Voor elke ruimte in huis was er wel iets te vinden. Helaas heb ik geen foto's gemaakt van de winkel, maar op de website staan wel sfeerimpressies van de winkel.

Natuurlijk ben ik niet met lege handen naar huis gegaan. Ik heb mooie zwarte en witte items gekocht, echt aanwinsten voor ons huis. Morgen zal ik hier aandacht aan besteden.

Was jij al bekent met de (web-)winkel van Tierlantijn?

Ilona heeft ook een weblog waar ze leuke nieuwtjes, tips en sfeerfoto's deelt: Witte Huisjes
Op Pinterest.com volg ik Tierlantijn ook, ze pint altijd mooie inspirerende foto's....volg Tierlantijn hier op Pinterest. Op Facebook kan je Tierlantijn ook liken, daar wordt je op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes rondom het assortiment van haar website.

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat dit mijn favoriete woonwinkel is :)


6 opmerkingen:

 1. ben het voor 100% met je eens! ik ben er vrijdag nog weer geweest (2e keer in 1 maand....)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Marianne, voor jouw reactie. Binnenkort ga ik zeker weer, maar dan met een 'boodschappenlijstje'....ik word er erg hebberig van ;)

   Verwijderen
 2. Super leuke winkel en eigenaresse! Je voelt je altijd welkom! En idd die stijl en de fotos op haar website zijn erg inspirerend..heb nog een kadobon en ooo vindt alles zo mooi..

  gr thea

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh leuk...een cadeaubon!! Is het bijna moederdag hihi...
   Bedankt voor jouw reactie Thea :)

   Verwijderen
 3. Wat een prachtig stuk Charly!!! :)) SMILE

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je mijn blog hebt bezocht, een eventuele reactie wordt zeer op prijs gesteld! xo