zondag 6 oktober 2013

REPORT: WOONBEURS AMSTERDAM 2013

Hier vertelde ik al over de Woonbeurs in Amsterdam, afgelopen dinsdag ging het van start. Op Instagram zag ik veel mooie foto's voorbij komen waar ik heel enthousiast van werd. Vrijdag reisde ik met mijn lover af naar Amsterdam, benieuwd wat ons daar te wachten stond.

Het was een dag vol inspiratie, zelfs mijn man was enthousiast. De eerste stand waar wij uitgebreid bij stil stonden, was een audiokast met ingebouwde boxen en docking station voor de Iphone/Ipad...zeer innovatief en wij zijn serieus aan het overwegen om er één aan te schaffen. Dat was al een goed begin :)

Ik kan een lap tekst gaan typen over hoe mooi/leuk/inspirerend/gezellig het was, maar onderstaande foto's zeggen meer dan heel veel woorden.
Voor ons was het de eerste keer op de Woonbeurs, maar het was zeker niet de laatste keer...volgend jaar gaan wij weer :) Ga jij ook?


Eigen Huis & Interieur en More Than Classic huis


Prachtige pasteltinten en heerlijk zacht

101 Woonideeën huis was zeer inspirerend, prachtige hoekjes.
De collectie die bij Leen Bakker verkrijgbaar is, werd ook op de Woonbeurs verkocht.
Naar mijn idee werd dat goed verkocht, ik had heel wat Leen Bakker tassen gespot :)Leuke ideeën opgedaan voor de kinderkamers in het 101 Woonideeën huis

Dit lampje had ik al eerder gespot in een woonwinkel en ik kon 'm niet uit
mijn hoofd zetten, vrijdag kwam ik 'm weer tegen..leuke aanwinst voor de
slaapkamer van Nathaniël (maw ik ga 'm kopen!)
Veren...ik moest hier natuurlijk een foto van maken :)

Ik ben verliefd op deze lampen, helaas hebben wij er geen plek voor..


DE VT Wonen Barn..wat hadden ze weer hun best gedaan, het zag er
indrukwekkend uit


Hoe mooi zijn deze lampen!!


Inspiratie voor de badkamer, heel handig aangezien wij binnenkort onze
badkamer gaan aanpakken

Ook hier weer prachtige pasteltinten en mooie tegelsKoeka had ook een mooie stand met mooi textiel..ik was gefascineerd door
deze kleurstelling

Deze lamp gespot bij Basiclabel

Nog meer mooie items bij Basiclabel, het indiaantje was zeer aandoenlijk


Natuurlijk was er nog veel meer moois te zien, dit was een selectie van mijn favorieten. Ik raad jou aan om vandaag (laatste dag) of volgend jaar zelf een kijkje te nemen..MEEMAKEN IS BELEVEN!!4 opmerkingen:

 1. Leuk dat je je man hebt meegekregen. Dit jaar ben ik niet geweest maar volgend jaar ben ik zeker van de partij. Gelukkig zijn er inmiddels heel wat mooie foto's van de beurs op de blogs gepasseerd dus een beetje was ik er wel bij. Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er een mooie beurs uit en je pikte er heel wat leuke spulletjes uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke sfeerimpressie van de woonbeurs! Ben erg benieuwd wat het nieuwe jaar voor ons in petto zal hebben. Merk wel dat ze zich erg laten inspireren door de herfstdagen! Zorgt natuurlijk ook wel weer voor een knusse beurs zo:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vind die witte stoeltjes wel wat hebben! Lekker zo voor bij de keuken om in een hoekje te plaatsen waar je op kunt zitten om een boekje te lezen terwijl de pasta kookt:)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je mijn blog hebt bezocht, een eventuele reactie wordt zeer op prijs gesteld! xo