zondag 27 oktober 2013

INSPIRATION: PREPARATION IS THE KEY TO..

Oké...ik ben groot voorstander van eerst Sinterklaas vieren en dan past de kerstboom in huis halen. Op Pinterest heb ik ontzettend veel ideeën opgedaan voor kerst, wat betekent dat ik tijd te kort kom als ik pas op 6 december begin. Daarom mag ik van mijzelf nu al wel stiekem gaan nadenken over kerstdecoraties, wat ga ik zelf maken en hoe pak ik het aan...zo heb ik genoeg tijd en voorkom ik veel stress en hoofdpijn ;)

Mijn favorieten van mijn Pinterest Christmas bord heb ik hier onder weergegeven...eigenlijk vind ik alle pinnen op dat bord leuk (heel logsich!), maar dat dat zou te veel worden om in één post te stoppen.

Ben jij ook al bezig met kerst of wacht je ECHT tot 6 december?


bron


bron

bron

bron

bron

bron

bron

bron


5 opmerkingen:

 1. Ik ben nog niet bezig met de maand december maar wel leuk om al een kijkje te nemen. Ik vind die houten sterren erg leuk en dat pakpapier versierd met witte stift. Ik ben niet van een bontgekleurde kerstboom, vind een groen boompje met zo min mogelijk er in eigenlijk het mooiste. Fijne zondag,Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind kerst echt een heerlijke tijd. Sinterklaas vind ik ook leuk, maar heb ik wat minder mee. Dit misschien omdat wij niet in de kleine kids zitten. Ik ben er inderdaad nu ook al een beetje mee bezig. Alvast wat sfeer op snuiven en ideetjes op doen. En bedenken hoe ik dit jaar alles gezellig weer ga aankleden. En of ik nog wat zelf ga maken.. Weet alleen nog niet wat :) xoxo Channie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hartje jouw inspiratie foto's ^_^ Ik kijk uit naar Kerst!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben altijd na de zomer al in kerststemming. Iedereen heeft z'n afwijking moet je maar denken ;-) Leuke ideetjes. Ik ga toch ook eens kijken op pinterest. Ziet er inspirerend uit. Ik wacht wel tot 6 december met de boom, Sint is nog een jaartje aanwezig hier. Ik wil de boom wel het liefst 2 januari weer opgeruimd hebben maar manlief houdt vast aan de 6e. Ik haal dan wel stiekem alle overige decoratie weg ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je wel voor je inspiratie!! Erg mooie plaatjes!

  Groetjes Willeke

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je mijn blog hebt bezocht, een eventuele reactie wordt zeer op prijs gesteld! xo