dinsdag 8 oktober 2013

INSTAGRAM RECAP

Het is weer tijd voor een photo diary, dit keer een selectie van foto's die ik op Instagram had geplaatst.
Bovenste rij:
1. De kids wilden graag samen op de foto, wat een prachtig plaatje is het geworden hè?
2. Reza was aan het bijkomen van een bijna-dood-ervaring. Zij kauwt niet op haar voer (heel gulzig!!), maar schrokt alles naar binnen, dit werd haar bijna fataal. Pfff dat was schrikken.
3. Vanuit ons kantoor op de vijfde verdieping is het uitzicht echt prachtig. Vooral nu het later licht wordt, want dan ben ik op tijd op het werk om de zon op te zien komen..dat levert prachtige plaatjes op! Zo ook op 1 oktober :)

Middelste rij:
4. Als de kids op bed liggen, dan is ME-time! Lekker genieten van de rust en zoals je op de foto kunt zien: nageltjes lakken, tijdschriften lezen onder het genot van een Chai Tea Latte.
5. De dagen worden iets kouder en dan is het tijd voor een nieuwe herfst/winter garderobe. Deze jas had ik bij 9 Straatjes Online besteld.
6. Afgelopen vrijdag had ik heel veel inspiratie opgedaan op de Woonbeurs in Amsterdam, mijn aankopen zal ik deze week laten zien :)

Onderste rij:
7. Zaterdag ontving ik de Goodie Goodness box van oktober, de inhoud kan je hier bekijken.
8. Na lang twijfelen ben ik toch begonnen met haken, heel veel frustraties heeft het opgeleverd, maar volgens mij lukt het nu wel aardig..nu volhouden.
9. De week sloten wij af met een lekkere maaltijd op zondag, ik vind het heerlijk om verse kruiden te gebruiken..de geur alleen al maakt mij blij.1 opmerking:

  1. Mooi plaatje zo! En, ja.. haken is verslavend, pas maar op!!
    Maar je kunt er zoveel leuks mee maken :)
    X Laura

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je mijn blog hebt bezocht, een eventuele reactie wordt zeer op prijs gesteld! xo