donderdag 31 januari 2013

FAVORITES: OUTFIT OF A PRINCESS

Het was maandag breaking news: koningin Beatrix treedt af en op 30 april 2013 doet ze formeel afstand van de troon en wordt prins Willem Alexander ingehuldigd als koning. Best bijzonder dat wij dit mogen meemaken toch?
Om toch dichtbij mijn eigen interesses te blijven, is het niet echt spannend om over de outfits van prins Willem Alexander te gaan praten, want die heeft niet de meest bijzondere outfits....maar dat is mijn mening, het kan zijn dat jij dat anders ziet.
De outfits van prinses Maxima vind ik toch veel interessanter om over te praten, want onze toekomstige koningin weet wat stylish verantwoord is! Sowieso is het koningshuis door haar aanwezigheid veel hipper en, naar mijn mening, veel minder stijf geworden. Daar passen haar outfits heel goed bij, want een zwart leren jurk is niet het eerste waar je aan denkt bij een prinses.Prinses Maxima is een hele mooie vrouw en haar outfits maken het plaatje helemaal af, daarom heb ik mijn favoriete outfits van prinses Maxima op een rijtje gezet. Ze staan in willekeurige volgorde, want ik vind ze allemaal even leuk.

outfit #01
Klik  hier voor de bron

Klik hier voor de bron.

Deze prachtige nude-kleurige outfit droeg prinses Maxima tijdens de heropening van de stadsschouwburg in Haarlem  op 26 september 2008.
outfit #02
Klik hier voor de bron.

Deze jurk mocht absoluut niet ontbreken in mijn favoriete outfits overzicht, want ik hou van leer en ik hou van zwart!
Ze droeg deze outfit tijdens de  opening van de MixMax Brasil tentoonstelling in het Tropenmuseum in Amsterdam op 2 oktober 2012, ze draagt hierbij ook pumps van Christian Louboutin...geweldig toch!

Hetzelfde jurkje had ze eerder gedragen op 3 oktober 2010 tijdens de  Edison awards, maar toen droeg ze er hoge zwart leren laarzen bij.

outfit #03
Klik hier voor de bron.

De kleur van deze jurk vind ik haar heel mooi staan, dit droeg ze tijdens haar verjaardagsconcert  toen ze 40 jaar was geworden in 2011.
outfit #04
Klik hier voor de bron.

Wederom een prachtige jurk die prinses Maxima droeg tijdens prinsjesdag 2011, de ondtwerper van de jurk is Jan Taminiau . 
Klik hier voor de bron.

Prinses Maxima koos voor een totaal NIET oubollige hoed van  Fabienne Delvigne, de meningen  over de hoed  waren verdeeld, maar ik vond het een prachtige hoed....een keer wat anders dan een vogelnestje.
outfit #05
Klik hier voor de bron.

Prinses Maxima had veel bekijks met deze jurk die ze droeg tijdens de opening van het Brasil festival  in Amsterdam
op 3 oktober 2011.
outfit #06
Klik  hier voor de bron.

Deze witte off shoulder jurk droeg prinses Maxima naar het burgerlijk huwelijk van prins Albert en Charlene, niet alleen de jurk staat haar beeldig maar ook haar kapsel past er mooi bij, heel elegant en weer eens iets anders.
outfit #07
Klik hier voor de bron.

Overknees en leopard print....te leuk gewoon!! Dit droeg prinses Maxima op 15 december 2009 tijdens de opening van een kunstmanifestatie in de Beurs van Berlage. Ik vind het echt een geweldige outfit, ook dit is niet your ordinary princess outfit, maar zij kan het echt hebben.
Dit waren mijn favoriete outfits, het zijn allemaal jurken zie ik nu. Wat vind jij van de stijl van prinses Maxima?
Kan jij je ook nog een favoriete outfit herinneren die hier niet bij staat? 
Ik hoop dat ze lekker haar eigen stijl houdt als ze straks koningin is, want het staat haar zo mooi.

2 opmerkingen:

  1. Geweldige jurken, zij kan echt alles hebben!
    We krijgen een prachtige beeldschone koningin aan Maxima!!!dank je wel voor de leuke reportage!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig! enne nog gefeliciteerd met Bea!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je mijn blog hebt bezocht, een eventuele reactie wordt zeer op prijs gesteld! xo