vrijdag 18 januari 2013

DAMN YOU FLU

Sinds woensdag zit ik ziek thuis met een griepje, ik had 'm niet uitgenodigd en blijkbaar gaat ie ook nog niet weg....dus maken we er het beste maar van.
Tussen het slapen door probeer ik mij te vermaken op de laptop en kom dan telkens op Pinterest uit...en dat is helemaal zo slecht nog niet. Ik zit echt van alles te pinnen: fashion, food, eat clean (daar komt nog een uitgebreid blogje over), beauty en natuurlijk inspirerende interieur foto's!
Als je eenmaal begint, dan kan je moeilijk stoppen....net als pinnen in real life ;)

En zoals jullie van mij gewend zijn, deel ik de inspirerende foto's natuurlijk met jullie.
Ik ben groot fan van oud en gebruikt hout....het geeft zo'n prettige sfeer aan een interieur.


Het is je vast opgevallen dat ZWART, WIT en wat er tussen in zit: GRIJS mijn favoriete kleuren zijn voor in het interieur.....ook qua kleding eigenlijk haha.... Klinkt saai, maar dat is het helemaal niet, althans dat vind ik.
Een industrieel interieur behoort nog steeds tot mijn favorieten. De Tolix stoel en kruk kwamen meerdere malen voorbij en ik blijf ze prachtig vinden, ooit........!
Ook onze 'nieuwe lamp' zag ik op meerdere foto's, ik blijf het een geweldige aanwinst vinden voor onze woonkamer.Dit was een selectie van de mooiste foto's die ik gerepinned heb, waren het ook inspirerende foto's voor jou? 
Ik ben heel lyrisch over Pinterest, maar ben jij er ook al bekend mee of zegt het je helemaal niks? Het is echt de moeite waard om een kijkje te nemen, al moet ik wel zeggen dat het zeer verslavend is :) Als je mij hier volgt, dan kan je zien welke foto's ik gerepinned heb.
Ik ga weer even lekker onder de deken kruipen....I'm hot and I'm cold....pffffffffffff, ik hoop dat 't snel over gaat. 

xo

4 opmerkingen:

 1. Ik ken Pinterest helemaal niet, ga ik ook eens kijken of het wat voor mij is............................................................................ha ha ha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende het ook niet. Maar best leuk, als je mooie plaatsjes zoekt of zo.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad! En niet alleen interieur, maar ook bijvoorbeeld kinderkleding :)
   Als je op de foto klikt, dan kom je op de website waar de foto van gepind is.

   Verwijderen

Bedankt dat je mijn blog hebt bezocht, een eventuele reactie wordt zeer op prijs gesteld! xo