woensdag 30 januari 2013

NEED THIS

Jup....ik heb weer een crush en dit keer op een plaid of in de volksmond: een deken! Klinkt misschien raar, maar toen ik foto's op (jawel!!) Pinterest zag, was ik toch wel een beetje verliefd hihi....
Ik ben sowieso helemaal verzot op Scandinavische interieurs en dan heb ik het over de zwart/wit/grijze interieurs en niet de bonte variant.
Maar om het weer over mijn crush te hebben, het is een 'cross blanket' van Pia Wallén en ik kan geen website in Nederland vinden waar ik het kan bestellen, dus ben ik aangewezen op buitenlandse sites en qua prijs zit er verschil in. Maar als jij wel een Nederlandse winkel/website hebt gevonden, dan hoor ik het graag!
Over prijs gesproken, de prijs is niet zo heel erg laag....dus binnenkort komen er weer wat spullen online staan, die ik al een tijdje geleden had opgeborgen vanwege het veranderen van mijn interieur. Dus hou mijn blog in de gaten, wie weet ben jij straks de gelukkige eigenaar van de grote witte rattan tray van Riviera Maison (geweldige teaser hè?).

Oké genoeg gepraat, nu de foto's laten zien, de foto's komen wederom van Pinterest.com.


De plaid zijn er in zwart/wit (mijn favoriet), grijs/wit en oranje/wit. Ik hoop binnenkort de eigenaar te zijn van deze mooie plaid.
Wat vind jij van deze plaid, zou het een mooie aanwinst wezen voor jouw huis?

1 opmerking:

  1. Jaaa!! Die wil ik ook!! Al een Nederlands adresje gevonden??

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je mijn blog hebt bezocht, een eventuele reactie wordt zeer op prijs gesteld! xo