zaterdag 5 januari 2013

U VRAAGT....WIJ ZOEKEN

Naar aanleiding van mijn post van vanochtend, kreeg ik via Facebook de vraag waar het zwarte schaaltje met hartjes te koop is. In eerste instantie zei ik dat ik het niet wist, want ik had de foto van Pinterest gehaald. Maar ik werd er ook wel nieuwsgierig naar en ben op Google gaan zoeken.


Het servies is onderdeel van Rosslab en is gesitueerd in Californië in de Verenigde Staten. De oprichter en eigenaresse van het merk heet Rossella Manzini, zij is opgegroeid in Italië. Zij maakt al het keramiek met de hand en met veel liefde, van het begin tot het einde.

Rossella was heel haar leven graag bezig met haar handen, haar liefde voor klei ontdekte ze een paar jaar geleden. Het leuke aan keramiek vindt zij, dat het een huis van iemand anders opfleurt.
Ze besloot een winkel te openen, omdat zij geen ruimte meer had om haar keramiek te stallen. In het begin verkocht zij verschillende stijlen, daarna begon zij aan een meer 'signature look'. Hoe meer zij met klei werkte, des te meer begon zij te experimenteren met haar creativiteit en daardoor kwam haar stijl duidelijker naar voren. Rossella's stijl is: kleurrijk en niet-klassiek, dromerig en speels.

Via Etsy kan je keramiek van Rosslab kopen, ook maakt zij custom made keramiek.
De prijzen zijn niet echt laag, maar als je iets speciaals wilt toevoegen aan jouw servies, dan is dit het wel waard.
Ook heeft zij een Facebook pagina. Ze heeft nog niet zo heel veel likes, misschien helpt dit artikel om meer likes te krijgen, want dat verdient ze wel. Ook kan je haar creaties op Pinterest vinden.

Hierbij een aantal creaties van Rosslab.Wat vind jij van de collectie van Rosslab?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt dat je mijn blog hebt bezocht, een eventuele reactie wordt zeer op prijs gesteld! xo