dinsdag 4 juni 2013

SHOPPING TIP: HIGH TEA & SHOPPEN @ LIVING-IN BY HELEN DE BOER

Afgelopen zondag waren mijn vriendinnen en ik uitgenodigd bij Living-in in Edam. Wij waren daar namens Huisje Kijken, een website vol inspiratie op het gebied van woon- en lifestyle. Door Huisje Kijken (toen nog op Hyves) zijn wij als vriendinnen bij elkaar gekomen, deze vriendinnengroep bestaan nu bijna vier jaar. We komen uit alle hoeken van Nederland en één zelfs uit Duitsland! We proberen elkaar zo vaak mogelijk te zien door verschillende uitjes te plannen en daarom waren wij afgelopen zondag in Edam bij Living-in by Helen de Boer.
Ik als Ajacied vond het natuurlijk helemaal te gek om te winkelen in de winkel van de vrouw van 'onze' topcoach Frank de Boer, maar buiten dat was ik heel benieuwd om de sfeerkamers in het echt te bewonderen....de foto's op de website van Living-in zagen er veelbelovend uit!! Ik kan je alvast zeggen dat het in het echt nog veel mooier was.

Maar eerst even aandacht voor de heerlijke high tea. Sinds kort kan je bij Living-in genieten van een high-tea in de prachtige leefkeuken of bij mooi weer in hun mooie tuin. Wij waren de eerste die hiervan mochten genieten en wat hadden wij genoten zeg....het weer werkte gelukkig ook mee, dat was mooi meegenomen.
Alles was vers bereid en dat kon je proeven! Deze high tea kan ik zeker aanbevelen, dat in combinatie met de prachtige winkel en de binnenstad van Edam is een leuk uitje met familie of vrienden.
Ik kon het niet laten om een aantal foto's te maken tijdens de high tea.
Helaas niet van alle heerlijkheden een foto kunnen maken, maar ik denk dat je nu wel een goede impressie hebt van de high tea.
Na dat lekkers werd het tijd om te gaan shoppen in het prachtige winkelpand. De sfeerkamers waren echt ontzettend mooi gestyled. Natuurlijk vond ik het moeilijk om een paar foto's uit te zoeken, dus het zijn er heel wat geworden....enjoy :)Het was een heerlijk dagje weg en wat hadden wij het getroffen met het weer.

Een groot gedeelte van mijn vriendinnengroep: de Pink Ladies


6 opmerkingen:

 1. Charly, wat heb je mooie foto's gemaakt! Super leuk Stukje! (Y)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Ellen...het was ook een super leuke dag!!
   Ook fijn jou weer gezien te hebben :)
   xo

   Verwijderen
 2. Charley, wat heb je er een leuke reportage van gemaakt!! ECHT toppie ;-)) liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moest even nadenken, Tony who?!?!...maar jij bent het Mariet haha :D
   Thnx, bij zo'n leuke dag hoort een leuke reportage toch?
   Op naar het volgend uitje xo

   Verwijderen
 3. Hi Charly, via mijn nieuwsbrief ben ik bij jouw blog terechtgekomen, (de mail naam "charlysstyleoflife" maakte me nieuwsgierig) en wat een leuk verrassing... Prachtig blog heb jij! Ik ben ook een mama en hou van Scandinavische design! Ik blijf je volgen ;-) Leuk post ook... zo te zien een super dag gehad!
  Liefs. Sonia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Sonia,
   Wat leuk dat je nieuwsgierigheid jouw hier heeft gebracht en bedankt voor het compliment! Jij hebt een hele leuke webshop, ik ga binnenkort even wat bestellen...zoveel moois!!
   xo

   Verwijderen

Bedankt dat je mijn blog hebt bezocht, een eventuele reactie wordt zeer op prijs gesteld! xo