zondag 2 december 2012

NIEUWE AANWINST: PRETTY POINTY

'There are two things you can never have too many of: GOOD FRIENDS AND GOOD SHOES!

So true!!

Het is volgens mij algemeen bekend dat ik veel schoenen heb en het gekke is: ik draag ze allemaal nog en wat nog gekker is: ik koop ondanks de 50+ schoenen nog steeds schoenen erbij.
De één noemt het koopziek, maar zo zie ik het niet (uiteraard!!).... Ik koop altijd wel een ander model of een laarsje/pump met een andere hakhoogte. Op sommige schoenen raak ik echt uitgekeken, maar daar gaat wel een wel overwogen beslissing aan vooraf, en die verkoop ik dan via Marktplaats of op een vlooienmarkt/tweedehands kledingbeurs.

Ik ben al een tijdje op zoek naar een perfect enkellaarsje. Onder perfect versta ik: mooi spits neusje, maar niet te spits en een mooi hakje, maar niet te hoog. Uiteraard heb ik genoeg zwarte enkellaarsjes, maar ik was op zoek naar een paar waar ik makkelijk op kan rondlopen op het werk.
Bijna elke dag kijk ik op de website van Zara of er nog leuke artikelen aan hun assortiment zijn toegevoegd en vorige week viel mijn oog op een prachtig enkellaarsje met een prachtig neusje en dito hakje...en voor ik het wist lagen ze in mijn winkelwagentje en gisteren heb ik ze in ontvangst mogen nemen.
Bij internet bestellingen is het altijd weer afwachten of het in het echt ook zo leuk is als op de foto en helaas waren ze niet zo leuk als op de foto........ze zijn NOG leuker!!!!


Heb jij ook een schoenen-tic?
Ik zou graag jouw mening willen lezen over dit laarsje, dus....wat vind jij ervan?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt dat je mijn blog hebt bezocht, een eventuele reactie wordt zeer op prijs gesteld! xo