woensdag 7 november 2012

NOODZAAK OF MODE MUSTHAVE?

Hoe vaak men aan mij gevraagd heeft of ik een 'echte' bril met glazen op sterkte draag of dat het gewoon een mode accessoire is, is echt niet op vier handen te tellen! Eigenlijk vond ik het een hele domme vraag, maar bij nader inzien is dat laatste in mijn geval best een optie :)

Tegenwoordig zijn er best geinige monturen bij winkels zoals H&M, We, Six en zelfs Intertoys verkrijgbaar met plastic glazen zonder sterkte....een uitgelezen kans voor mensen met 'gezonde' ogen.
Zelf zou ik dat niet zo snel doen, dus ik ben blij met mijn ogen die een bril op sterkte nodig hebben. 




Het was wel een crime om de juiste bril te vinden. Kan ik van mezelf zeggen dat veel brillen mij wel staan? Nou ik vind van wel, maar toch was het niet makkelijk om een bril te vinden die je dagelijks moet dragen en bij elke outfit moet passen (vijf verschillende brillen was toch iets TE prijzig haha).
Zoals bij elke zoektocht had ik iets in mijn hoofd en dan is het de kunst (ja ja...elke keer weer) om dat te vinden. Ik had van tevoren al wat research gedaan en kwam lekker vertrouwd terecht bij Ray Ban.
Bij Het Huis Opticiens in Emmen slaagde ik na ruim anderhalf uur 'passen' jeej!! 

In het begin was het wel even wennen.....maar ik ben nog steeds blij met mijn montuur.



Net als zoveel dingen in het leven zijn er elk seizoen nieuwe collecties, dus ook bij brillen.
Hieronder een selectie van de laatste trends op het gebied van brillen. Sommige zijn een beetje excentriek, maar wel leuk om te zien. Het is duidelijk dat het geen subtiele monturen zijn, maar lekker opvallend....ik hou ervan!!
Zit er iets voor jou bij? En zou jij veel geld uitgeven aan een bril (op sterkte)?











8 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik moet ook hoog nodig aan een nieuwe bril..
    Misschien ook iets voor onder boom ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik wist niet dat je en bril had...toch handig al die feestdagen hè ;)

      Verwijderen
  3. Hey Charlene, leuke site!!! Eindelijk een keer bekeken en die bril staat goed bij onze spaikey....lijkt heel veel op hem.
    Succes ermee...groetjes Ivana

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Charly het is net alsof je een grote zwarte strik in je haar hebt!! (ach klein detail op de foto) Je bril is fantastisch,mijn volgende bril zal ook zoiets zijn!! Ik heb een bril met verschillende opzet -stukjes zodat het toch elke keer een andere bril is maar dat wist je al hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha....zo had ik het niet bekeken, ik had de foto snel gemaakt en de op de andere leek het alsof er een afwerkstang uit mijn hoofd stak....dus dan maar een strik (shawl/jas).

      Ik had helaas jouw brillen demo niet gezien, misschien leuk voor de 24ste?
      En bedankt voor het compliment, ik ben benieuwd naar jouw volgende bril!

      Verwijderen
  5. Hey Charly,
    Wat een gave bril!! Ik droeg eerst een bril voor de sier en moest daarna toch aan een bril op sterkte geloven haha;) Ik ben eerst ook een heel aantal opticiens afgegaan en op aanraden van een kennis online een bril gekocht bij www.brillen24.nl. Ik was in het begin toch wel een beetje argwanend want een bril is toch een vrij specifiek product.. Uiteindelijk is het toch helemaal goedgekomen! Heb ongeveer dezelfde als jij hebt, van kunststof dus hij is lekker licht:) Is die van jou ook van kunststof? Hij is erg mooi!

    Groet, Gerard

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je mijn blog hebt bezocht, een eventuele reactie wordt zeer op prijs gesteld! xo