vrijdag 7 februari 2014

GOODIE GOODNESS: FEBRUARY

Dat de tijd snel gaat, merkte ik afgelopen week toen ik de nieuwe Goodie Goodness box ontving. Tevens kwam ik er achter dat ik helemaal vergeten was om de box van januari te posten...neem van mij aan: hij was weer ontzettend leuk!
Ook werd ik (wederom) heel blij van de februari box. Een aantal goodies wilde ik serieus via de website bestellen, wat fijn dat ik ze via deze weg toch had ontvangen.

De ontwerpers van deze maand zijn: Studioblomm en The birds & the bees.
Met Studioblomm was ik niet echt bekend, maar dat wilde niet zeggen dat ik de goodies niet leuk vond...het tegendeel: ik ben blij er via deze weg kennis mee te hebben gemaakt.
Van Studioblom ontving ik een stoere vaashoes van wolvilt, hiermee tover je de meest foeilelijke vaas om tot een pracht exemplaar!

Deze leuke onderzetter (ook van wolvilt) kreeg ik er ook bij, niet alleen handig als onderzetter voor een pan, maar ook leuk ter decoratie.
Van The birds & the bees ontving ik een hele coole poster, die ik eigenlijk al eerder wilde bestellen voor de slaapkamer van mijn zoon. Het leuke van deze poster is, dat het dubbelzijdig is....altijd handig als je (net als ik) vaak het één en ander veranderd.
Ook zaten er twee leuke postkaarten bij inclusief bijpassende enveloppen. De vormgeving van de prints spreken mij ontzettend aan, omdat het ten eerste zwart/wit is en ten tweede heel stoer oogt.

De februari box was weer een box vol fijne goodies!


4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke inhoud weer, ik ga ook maar eens nadenken over een abonnement!
  Geniet van je leuke goodies op deze regenachtige vrijdag!

  Groetjes,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat leuk!
  Ieder maand een kadootje.. Misschien moet ik dat ook maar eens voor mezelf gaan regelen!
  Ik vind de vaas echt een topper!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ontzettend gave spulletjes!
  Fijne avond! Groetjes, Clarieke

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je mijn blog hebt bezocht, een eventuele reactie wordt zeer op prijs gesteld! xo