vrijdag 29 maart 2013

NIEUWE AANWINST: BOYFRIEND JEANS

Ik was al een tijdje op zoek naar een perfect zittende boyfriend jeans, daarnaast moest hij ook de juiste wassing en 'mooie' scheuren hebben. Dit bleek (wederom) een moeilijke zoektocht met veel frustraties, ik had verschillende merken geprobeerd en kwam gisteren dit exemplaar tegen bij Vero Moda. Aangezien ze net hadden verbouwd, mocht ik profiteren van hu heropeningsactie: 25% korting.....lucky me!!
De jeans is van de Noisy May collectie, een nieuwe collectie van Vero Moda.




Vorig jaar (of twee jaar geleden) had ik ook een boyfriend jeans aangeschaft, maar die had een lichte wassing. Ik vind het leuk om het te combineren met high heels en een basic shirtje of een soepel vallend blousje. Voor een wat meer comfy look combineer ik het met loafers. 
Skinny jeans of een faux leather legging draag ik bijna dagelijks, maar nu het lente is (nu even zonder een aangenaam temperatuurtje helaas) draag ik graag een boyfriend jeans.

Op Pinterest ben ik op zoek gegaan naar inspirerende foto's....ik heb een aantal mooie look gevonden.








Ben jij een trotse bezitter van een boyfriend jeans? Hoe combineer jij het?


2 opmerkingen:

  1. Jaa ik heb er twee in huis. Een wat donkere en een lichte voor de zomer! In de zomer ga ik ze lekker combineren met mijn birkenstocks en een fleurig topje, of een basic top en een leuk sieraad erop. En in de winter met een leuke blazer en mijn veter hakschoentjes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klinkt leuk Simone!! Ik kan niet wachten om die van mij aan te trekken....eerst moet het weer even meewerken :)
      Fijne paasdagen!

      Verwijderen

Bedankt dat je mijn blog hebt bezocht, een eventuele reactie wordt zeer op prijs gesteld! xo