maandag 21 juli 2014

INSTA RECAP

In mijn vorige post gaf ik al aan dat ik actief aan het Instagrammen ben, daarom moest ik uit heel veel foto's kiezen voor deze recap.
Ik heb mijn best gedaan en dit zijn de negen 'hoogtepunten'.
01. Aangezien het prachtig weer was, waren wij naar een recreatieplas in de buurt gegaan om (in eerste instantie) te gaan pootjebaden. Later werd het zo warm, dat mijn man naar huis was gereden om zwemkleding voor de kids te halen. Ik had al drinken en lekkere snacks mee, dus wij hadden ons daar prima vermaakt.

02. Ik won een pakket van The Birds and the Bees, in ruil daarvoor moet ik zo nu en dan foto's posten van de prachtige gewonnen items. Dat deed ik al van de items die ik al in bezit had, dat wordt geen moeilijke opgave. Ik weet niet wat er in het pakket zit, ik kijk er erg naar uit :)

03. Tussen het kibbelen door, kunnen de kids ook heel lief zijn voor elkaar..deze foto geeft het heel goed weer. Mijn trots!

04. Met onze zoon waren we naar Nemo geweest in Amsterdam, we kwamen langs deze muur..de foto is heel stoer geworden (al zeg ik het zelf).

05. Vanaf het dakterras van Nemo hadden we een prachtig uitzicht over het Scheepvaartmuseum.

06. Er was weer een jaar voorbij en wij mochten weer ons abonnement verlengen. Aangezien de lancering van de Iphone 6 was uitgesteld naar begin 2015, gingen wij allebei voor de Iphone 5s. Ik ben voor de gouden gegaan, hij is eigenlijk rosé goud..echt een beauty.

07. In de achtertuin is het heerlijk vertoeven in de schaduw.

08. Een aantal maanden liep ik met het idee om een blog te starten met outfits van Faye als inspiratie voor kleine stoere meisjes. De outfitfoto's van Faye worden altijd leuk ontvangen op Instagram en ook op Pinterest worden ze vaak gerepind, daarom wilde ik een nieuwe blog (naast mijn huidige blog) beginnen. Begin augustus van dit jaar wordt het 'gelanceerd', maar je kan nu alvast een kijkje nemen: lifewithfayeblog.blogspot.com

09. Met dit warme weer is het belangrijk om veel te drinken. Alleen water is een beetje saai, daarom voeg ik extra ingrediënten toe voor de afwisseling. Dit was water met schijfjes limoen, schijfjes komkommer, blaadjes munt en een snufje gemberpoeder. Natuurlijk staat het heel leuk om het uit zo'n leuke trendy pot te drinken. Dit is een originele Ball jar uit Amerika die ik had besteld bij Buiten de Lijntjes.

Dit was weer een zomerse Instagram samenvatting, op naar nog een zomerse week wat tevens mijn laatste vakantieweek is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt dat je mijn blog hebt bezocht, een eventuele reactie wordt zeer op prijs gesteld! xo