woensdag 15 januari 2014

NEW PLANT AND SOME INSPIRATION

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de leuke reacties op mijn post van gisteren, zo leuk om zulke lieve reacties te lezen.
Vandaag de bevestigingsmail van NTI ontvangen, dus het wordt nu allemaal echt...ik mag de boeken weer in :)

En nu mijn nieuwe aanwinst. Hier gaf ik aan dat ik op zoek was naar een plant en ik weet niet of het ligt aan het dorp waar ik woon, maar dat werd een moeilijke opgave omdat ik het niet bij het tuincentrum in de buurt kon vinden. Uiteindelijk had ik toch een adresje gevonden en vorige week hadden wij 'm opgehaald.
Het is een vijgenplant of eigenlijk een vijgenboompje. Aangezien hij pas in het voorjaar bloeit, is hij nu kaal...heel kaal!! Hier en daar zitten wel een paar groene knopjes vanwege het zachte weer, maar voor mooie grote bladeren moet ik echt wachten tot het voorjaar.

Ik snap dat jullie van een paar grillige takken niet veel wijzer worden, daarom heb ik wat mooie plaatjes opgezocht van vijgenplanten MET bladeren. Het zijn hele fijne plaatjes om naar te kijken van de zeer getalenteerde interieurstyliste Lotta Agaton. Het is zeker de moeite waard om meer van haar werk te bekijken, echt een fijne stijl.6 opmerkingen:

 1. Wat leuk een vijgenplant. Wij zijn er ook gek op. Nemen ze vaak mee van vakantie, maar vorige winter was niet zo fijn voor ze....mooie foto's. We zien er vast wel een keer een van je eigen plant voorbij komen. Leuk dat je een opleidiging gaat doen. Ik heb interieurstyling op Artemis gedaan. Heb er nog steeds plezier van. Succes! xx Yzette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave plant zeg!
  Groetjes, Clarieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik heb er zelf ook een en de blaadjes komen er belachelijk snel aan. Na een weekje binnen had de mijne al flink wat grote groene bladeren, eventjes geduld dus nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hoor die opleiding! Kan me voorstellen dat je voor dat boompje bent gevallen hoor, mooi door zijn eenvoud ook. de aanhouder wint, zo zie je maar weer nu je hem toch hebt gevonden. Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hé, via via op je blog terecht gekomen en het verbaasd me eigenlijk dat ik je niet eerder ben tegengekomen. Of ik heb niet goed opgelet :-)
  Ga gauw verder neuzen op je blog, en... niet onbelangrijk: ga je volgen hoor!

  Groetjes, Marjolijn.

  P.S. neem eens een kijkje op de mijne, als je durft: www.thestyleofmissm.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super gaaf die plant...
  En wat spannend je opleiding maar je kunt het omdta je het hartstikke leuk vindt..
  Groetjes Chris

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je mijn blog hebt bezocht, een eventuele reactie wordt zeer op prijs gesteld! xo