vrijdag 8 november 2013

I'M SO LUCKY

Vorige maand deed ik mee aan een Instagram winactie van www.lichtbolletjes.nl. De opdracht: beschrijven wat jij zou doen met de lichtbolletjes en #lichtbolletjes taggen op Instagram bij jouw foto waar lichtbolletjes op staan.
Een hele leuke winactie en totaal geen moeilijke opgave voor mij :)
Ik had aangegeven dat ik de lichtbolletjes aan het brocante bedje van mijn dochter zou hangen en natuurlijk tagde ik 'lichtbolletjes' in elke foto die ik had gemaakt van de lichtbolletjes die ik al had.
Tot 1 november jl kon je meedoen en eigenlijk had ik niet meer aan de sluitingsdatum gedacht, totdat ik vorige week vrijdag een soepje aan het maken was. Tussendoor keek ik even op mijn telefoon, aard van het beestje, en ik zag enkele felicitaties!! Meteen opende ik Instagram en ik zag tot mijn grote verbazing dat ik de gelukkige winnaar was van de lichtbolletjes van www.lichtbolletjes.nl...YAY!!
Na wat heen en weer gehuppel en kreten van blijdschap (ik was alleen) had ik een mail gestuurd met daarin mijn gegevens, kort daarna kreeg ik een mail terug met een tegoedbon. Natuurlijk had ik HEEL snel daarna een bestelling geplaatst en de volgende dag werd het al bezorgd, dat noem ik nou service!!
Toen ik de doos opende was ik zeer tevreden, ze waren nog mooier dan ik gedacht had (cliché...maar het is toch echt waar).
En dan.... Ik wilde er natuurlijk ook foto's van maken, maar kon steeds niet het juiste moment vinden, als ik thuiskwam van het werk was het al aan het schemeren en kunstlicht vind ik niet mooi op de foto...het komt dan toch anders over dan met daglicht.
Maar vandaag was het dan eindelijk zover, vrijdag is mijn vrije dag en daarom een perfecte dag om 'even' foto's te maken. Even bleek niet echt even te zijn!! Ik bedacht om het bedje van Faye 'even' (daar zijn de aanhalingstekens weer) anders te zetten, van het één kwam het ander en het ander en het ander... Na twee uurtjes was ik klaar met 'even' de boel te veranderen en kon ik eindelijk foto's maken hahaha.

Dit is het eindresultaat en ik ben er zeer tevreden over...duurde even, maar dan heb je ook wat :)
Bedankt www.lichtbolletjes.nl voor dit prachtige cadeau, moeder en dochter zijn er heel blij mee!!


zo zien de lichtbolletjes er uit als ze aan zijn


7 opmerkingen:

 1. gefeliciteerd, ik had ze ook ergens gewonnen. Wat zijn ze leuk he? je dochter boft maar dat ze op haar kamertje mogen hangen. Valt tegen dan he om een mooie foto te maken met dat licht. Het staat er geweldig mooi op! Fijn weekend, Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Charly, wat ontzettend mooi gestyled!! Echt leuk gedaan. En die tekst 'little diva' :-). Wij worden zo blij van jouw enthousisme! Fijn weekend en groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw Charly wat een bofferd ben jij...het ziet er super gaaf uit zo..
  Faye zou er vast super blij mee zijn
  Groetjes Chris

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf zeg!
  Gelukkig win jij nooit wat;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe leuk!! Echt superschattig :D en wat een leuk kamertje!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gaaf zeg, gefeliciteerd! De lichtbollen zijn geweldig, mooie kleurencombi.
  Ik kan me voorstellen dat jij en je dochter er erg blij mee zijn ;-).
  Fijn weekend!
  Lieve groet,
  Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi zijn ze! Wat leuk dat je ze hebt gewonnen! Gr, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je mijn blog hebt bezocht, een eventuele reactie wordt zeer op prijs gesteld! xo