maandag 14 april 2014

INSTA RECAP

Nieuwe week en dat betekent een nieuwe samenvatting van afgelopen week.
Het was een leuk weekje en we hadden er zo nu en dan mooi weer bij.01. Afgelopen week viel de nieuwe Goodie Goodness box ook weer op de mat en ook deze box was weer super leuk, de inhoud kan je hier bekijken.

02.  Deze prachtige huisjes staan te pronken op mijn lockerkast, ik had ze vorige week besteld bij In Wijk Daar Staat een Huis een leuke webshop met zelfgemaakte items en zelf ontworpen kaarten, zeker een bezoekje waard.

03. Tussen de middag ga ik in mijn pauze vaak even het centrum in, vaak zonder doel en zo nu en dan kom je iets tegen. Ik zag deze geweldige leopard print schoenen en (bijna) zonder twijfel had ik ze gekocht, ze lopen echt heerlijk en het printje past zo goed bij mij :)

04. Bij C1000 was afgelopen een aanbieding: twee bossen losse bloemen voor € 5,00 en daar had ik dus gebruik van gemaakt. Ik nam een bosje witte ranonkels mee en dit bosje groen/witte tulpen.

05. Zaterdag was het zover: de eerste Instagrammeeting van het noorden en wat was het een leuke middag! We waren met een leuk groepje dames en hebben heerlijk gegeten en lekker geshopt bij leuke interieurwinkels. Een verslag daarvan probeer ik vanavond of morgenochtend online te zetten....nog even geduld.

06. Als verrassing hadden wij een leuke goodiebag samengesteld, de dames waren blij verrast. Wij waren ook verrast hoeveel sponsoren hun bijdrage hadden geleverd, het is ook echt een super leuke goodiebag geworden...aankomende week meer daarover.

07. Gisterochtend waren mijn man en kids al beneden, toen ik de keukendeur opendeed, werd ik meteen weer naar boven gestuurd. Na een paar minuten kwam mijn zoon voor mij een ontbijtje op bed brengen, helemaal op eigen initiatief...het is ook echt een schat!

08. Zondag is echt een lazy Sunday bij ons thuis, dus wij hebben niet veel gedaan, eigenlijk had ik daar ook geen puf voor, want ik was nog bekaf van de dag ervoor. Mijn man had mijn dochter leren fietsen (weer een mijlpaal!) en daarna ging ze bankhangen met de Ipod van haar broer hahaha....lekker lui.

09. Faye zat de nieuwe 101Woonidee├źn door te bladeren (jong geleerd..... ) en ze was heel enthousiast toen ze een foto van haar teepee tent zag, zij trots en ik ook!

Dat was mijn Insta recap van afgelopen week, eens kijken wat deze week gaat brengen.
Morgen wordt een gastblog van mij gepubliceerd op een leuke internationale kids en lifestyle blog, morgen meer daarover :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt dat je mijn blog hebt bezocht, een eventuele reactie wordt zeer op prijs gesteld! xo